Απεντόμωση

Απολυμανσεις Οικολογικές apolymanseis oikologikes

Η Απεντόμωση χαρακτηρίζεται ως μια είδους εργασία, απαραίτητη για την Δημόσια Υγεία διότι μπορεί να εγκυμονήσει σοβαρούς κινδύνους όπου μπορούν να προκληθούν από βασικές μολυσματικές ασθένειες.
Έχοντας κάνει ήδη μια επαρκή αναφορά σχετικά με τον χαρακτήρα της Απεντόμωσης ως έννοια θα ήταν καλό να προσθέσουμε κάποια πιο εξειδικευμένα παραδείγματα πάνω στους φορείς των μεταδοτικών ασθενειών όπου ταλαιπωρούν αρκετό κόσμο καθημερινά.
Τα Κουνούπια, οι Ψύλλοι, οι Μύγες, οι Κατσαρίδες, οι Κρότωνες (τσιμπούρια), τα Ακάρεα, οι Σκνίπες, οι Ψείρες και οι Κοριοί είναι οι εν’λόγω υπαίτιοι για οποιαδήποτε σχετική ή άλλη πληροφορία όπου αναφέρθηκε νωρίτερα.
Παρόλα αυτά το κάθε έντομο έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αντιμετώπισης και καταπολέμησης ανάλογα τον χώρο αλλά και την επιδείνωση του προβλήματος που έχει παρουσιαστεί.
Τέλος οι Απεντομώσεις εφαρμόζονται με ποικίλους τρόπους, χρησιμοποιώντας τροφοελκυστικές ουσίες, Βιο παγίδες εντόμων, υπολειμματικό ψεκασμό και εξειδικευμένο Νεφελοψεκασμό με μηχάνημα 2ας γένιας {Electric ULV Fogger}.

 

Απεντόμωση

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *